Personāžu raksturojuma paņēmieni I.S.Turgeņeva "Mednieka piezīmēs" - Krasova, Alina (Latvijas Universitāte, 2017)
Dotais bakalaura darbs tika veltīts I.S.Turgeņeva "Mednieka piezīmes" personāžu raksturojuma paņēmienu izpētei. Darbs sastāv no divām daļām. Pirmajā, teorētiskajā daļā, akcents tika veikts uz stāstu krājuma veidošanas vēsturi, viņa galveno virzienu. Otrajā, praktiskajā daļā, tika savstarpēji salīdzināti stāsti, starp viņu varoņiem tika izceltas viņu līdzības un atšķirības un tika parādīta statistika.

The bachelor work is dedicated to consideration of character traits in «A Sportsman’s sketches» by I.S.Turgenev. In the first, theoretical part of the work the emphasis will be made on the history of creation of the book as well as on its thrust. In the second, practical part, the stories in the book will be analyzed and compared, the difference of heroes will be revealed and statistics will be provided.
Character traits in "A Sportsman's sketches" by I.S.Turgenev
Keywords: Valodniecība; тургенев; записки охотника; рассказ; крестьянин; помещик