Satelīttelevīzijas kodēšana - Beļajeva, Lidija (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbs ir veltīts satelīttelevīzijas signāla kodēšanas izpētīšanai. Tiek apskatītās populārākās kodēšanas metodes, kurus lieto mūsdienā, kā arī nelegālās TV kanālu pieejas problēma. Darba mērķis ir sniegt satelīttelevīzijas kodēšanas attēlojumu un izpētīt to no legālas un nelegālas puses.

The main purpose of this work is to learn more about satellite TV coding. The more popular modern TV codings and channels with their problem of an illegal using are going to be studied. The final goal of the work is to introduce satellite TV coding and to know more about available legal and illegal decoding methods.
Satellite TV Coding
Keywords: Datorzinātne