Tiešsaistes sociālais tīkls - Šteins, Roberts (Latvijas Universitāte, 2019)
Tīmekļvietne “I recommend” ir sistēma, kura ir izstrādāta priekš studentu korporācijām, Šajā sistēmā tās lietotāji var izveidot ieteikumus priekš saviem sekotājiem. Šī darba mērķis ir izveidot sistēmu, kurā šīs sistēmas lietotājs, var iegūt ieteikumus sadalītus pa kategorijām, kā produktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Ieteikumu kategorijās ietilpst vietas, filmas, izklaide, ētika, ēdiens, sports, zinātne, mūzika, literatūra un cits. Tīmekļvietne ir veidota Ruby programmēšans valodā ar Ruby on Rails ietvaru, sistēmas dati ir uzglabāti PostgreSQL datu pārvaldības sistēmā.

"I recommend" website is a system designed for student corporations. In this system, users can make recommendations for their followers. The purpose of this work is to create a system in which the user of this system can get recommendations divided by categories, how to spend their free time productively. Recommendation categories include places, movies, entertainment, ethics, food, sports, science, music, literature, and other. The website is built in Ruby's programming language with the Ruby on Rails framework, system data is stored in PostgreSQL data management system.
Online social network
Keywords: Datorzinātne; website; Ruby on Rails; online social network; recommendation