Bibliotēka iziet ielās - Suhaņenkova, Silva (Bibliotēku Pasaule, 2010)
Saruna ar Latvijas Nacionālās Bibliotēkas sabiedrisko attiecību speciālisti Signi Valtiņu par tīmekļa 2.0 tehnoloģiju pielietojumu bibliotēku vidē.
Keywords: Bibliotēka 2.0; Tīmeklis 2.0; Sociālie tīkli