Portāls jogas cienītājiem - Kozulis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2010)
„Yogini Yoga” ir interneta tīmekļa bāzēta sistēma, kas tās lietotājiem piedāvā iespēju ātri un ērti pieteikties jogas nodarbībām, un norēķināties par tām internetā, izmantojot maksājumu karti. Jogas pasniedzēji var vienkārši pievienot jaunas nodarbības, un izkārtot tās lietotājam skaidri saprotamā grafikā.

„Yogini Yoga” is web based system that gives the oportunity to it’s users to join yoga classes quickly and easily, and pay for them with creditcard. Yoga teachers can add new classes and arrange them in a user friendly schedule.
Portal for yoga fans
Keywords: Datorzinātne