Līnijintegrāļi - Freimane, Laura (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbs „Līnijintegrāļi” tika izstrādāts Matemātiskās analīzes katedrā. Darbs uzrakstīts latviešu valodā. Bakalaura darba apjoms ir 35 lapaspuses, tai skaitā 7 attēli. Darbs sastāv no divām daļām - teorētiskās un pielikuma. Teorētiskajā daļā tiek apskatīti pirmā veida līnijintegrāļi un to reducēšana uz noteikto integrāli, kā arī otrā veida līnijintegrāļi, to aprēķināšana. Izanalizēts noslēgta kontūra gadījums. Izpētīta sakarība starp abu veidu līnijintegrāļiem. Otrā daļa ir konspektīvs kursa apraksts, kuru iespējams izmantot gan lekciju lasīšanai, gan patstāvīgai kursa apgūšanai.

The bachalor thesis „Linear integrals” has been developed in the Rostrum of the Mathematical analysis. The work is written in latvian language. The volume of the bachalor thesis is 35 pages including 7 illustrations. The work consists of two parts – theoretical and appendix. The linear integrals of the first type and the reduction of them to the definite integrals, as well as the integrals of second type and their calculation are described in the theoretical part of the work. A case of an exclusive circuit has been analysed. The relevance between both types of the linear integrals has been explored. The second part is a synoptic description of the course, that can be used both for lecture reading or selfsufficient acquiring of the course.
Line integral
Keywords: Matemātika