SIA "R.K.C.F.Renesanse" darbības analīze un attīstības perspektīvas - Kunceviča, Sintija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba SIA „R.K.C.F. Renesanse” darbības analīze un attīstības perspektīvas” mērķis ir analizēt būvniecības uzņēmuma SIA „R.K.C.F. Renesanse” saimniecisko darbību un finanšu rādītājus, noteikt uzņēmuma priekšrocības un trūkumus, izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma trūkumu novēršanai un turpmākajai attīstībai. Lai tiktu sasniegts izvirzītais mērķis, darba pirmajā nodaļā tiek apkopota teorija par uzņēmumu saimnieciskās darbības analīzi, finanšu rādītāju analīzi, finanšu plānošanu, riska samazināšanas un konkurētspēju paaugstināšanas iespējām. Darba otrajā nodaļā tiek raksturots uzņēmums SIA „R.K.C.F. Renesanse”, tiek veikta uzņēmuma saimnieciskās darbības analīze, laika posmam no 2007.gada – 2013. gada pirmajiem pieciem mēnešiem. Vēl tiek veikta uzņēmuma finanšu analīze, laika periodam no 2008. gada – 2012. gadam. Darba trešajā nodaļā tiek izvērtētas SIA „R.K.C.F. Renesanse” attīstības perspektīvas.

The goal of the bachelor thesis „Analysis of activities and development perspectives of Ltd. „R.K.C.F. Renesnse” ” is to analyse the activities of building company Ltd. „R.K.C.F. Renesnse”, to define the advantages and disadvantages of company, to develop propositions of companys lack prevention and future development. The first chapter of bachelor thesis contains theory about analysis of activities and fiances. It also contains theory about finance planning, decreasing the risks and increasing the competetiveness of company. The second chapter of bachelor thesis contains analysis of activities and finances of Ltd. „R.K.C.F. Renesnse”. The third chapter of bachelor thesis contains development perspectives of Ltd. „R.K.C.F. Renesnse”.
Analysis of activities and development perspectives of Ltd. "R.K.C.F. Renesanse"
Keywords: Ekonomika