Jaunpils pils tīmekļa vietnes modernizācija - Liepiņš, Ingars (Latvijas Universitāte, 2017)
Darba tēma ir „Jaunpils pils tīmekļa vietnes modernizācija”. Piecpadsmit gadu ilgajā jaunpils pils interneta vietnes ekspluatācijas periodā ir būtiski mainījušās pieejamās iekārtas, programmatūra, infrastruktūra, interneta vietņu veidošanas labas prakses principi, klientu uzvedība, konkurences apstākļi un uzņēmuma iespējas. Izmainītajā situācijā jāatrod visracionālākie risinājumi, kā turpmāk attīstīt Jaunpils pils interneta vietni. Pētījumā ir konstatēta nepieciešamība mainīt vietnes dizainu, saturu, ieviest atbildīgu lapu izkārtojumu un ieviest atvērtā koda satura vadības sistēmu. Izvēle ir pamatota ar loģiskiem spriedumiem un ir izstrādāti modernizācijas procesam nepieciešamie soļi.

„Jaunpils castle’s website modernization” Since Jaunpils castle’s website development in early 2000’s, there are lot of new opportunities, new software, new hardware, new gadgets and new website production practices. Current situation force Jaunpils castle to do full website modernization attempt. This research topic identifies need to develop responsive design, new graphic layout, new content and introduce some kind of popular open source CMS. This research topic contains well-founded decisions and 9 basic website development steps.
Jaunpils castle's website modernization
Keywords: Vadībzinātne; interneta vietne; atbildīgs dizains; CMS; interneta vietnes modernizācija