Sporta zāles pārvaldības sistēma - Gorlovičs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir izstrādāta sporta zāles pārvaldības sistēma ar mērķi izveidot ērti lietojamu platformu, kas sporta zāles klientiem, treneriem un administratoram atvieglotu darbības, saistītas ar sporta zāli. Klientiem ir iespēja nopirkt vai pagarināt abonementu, reģistrēties grupu nodarbībām. Treneriem ir iespēja pievienot savas grupu nodarbības kalendāram, atzīmēt nodarbību apmeklējumu. Administratoram ir iespēja pārvaldīt visu sporta zāli kopumā, reģistrēt jaunus klientus un trenerus, apskatīt sporta zāles statistiku. Kvalifikācijas darbs satur programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un citas nodaļas.

Gym management system As part of the qualification project, a gym management system has been developed with the goal of creating an easy-to-use platform that would facilitate activities related to the gym for gym clients, coaches and administrators. Clients have the opportunity to buy or extend a membership, sign up for group classes. Coaches have the opportunity to add their group classes to the calendar, mark class attendance. The administrator has the ability to manage the entire gym as a whole, register new clients and coaches, and view gym statistics. The qualification project contains software requirements specification, software design description, testing documentation and other chapters.
Gym management system
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; sporta zāle; pārvaldības sistēma; Laravel