Mežaudžu atslēgas biotopu datu bāzes pārvaldības sistēma - Jeremejeva, Nadežda (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā aprakstīts Mežaudžu atslēgas biotopu datu bāzes pārvaldības sistēmas izveides process, sākot no prasību specifikācijas līdz gatavas sistēmas izstrādei. Bakalaura darbā arī tiek aprakstītas iespējas lietotāja interfeisa novērtēšanai un sistēmas kvalitātes noteikšanai.

Bachelor paper describes documentation about Control System for the Data Base of Woodland Key Habitats development process starting with requirement specification to fully working system creation. Bachelor paper also describes possibility to assess user interface and to specify software quality.
Control System for the Data Base of Woodland Key Habitats
Keywords: Datorzinātne