Automašīnu nomas tiešsaistes rezervācijas sistēma „AutoEvo” - Magons, Krists (Latvijas Universitāte, 2014)
Šajā dokumentā ir iekļauta kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātās datorsistēmas AutoEvo tehniskā dokumentācija, kas ietver prasību specifikāciju, projektējumu, testēšanas rezultātu atskaiti un pirmkoda piemērus. Tāpat dokumentā ir iespējams iepazīties ar projekta organizāciju, kas ietver projekta pārvaldību, konfigurāciju pārvaldību, kvalitātes nodrošināšanu un darbietilpības novērtējumu. Izstrādātā sistēma AutoEvo ir komerciāls produkts, kura mērķis ir nodrošināt pasūtītājam iespēju tīmekļa vidē sniegt transportlīdzekļu un tā papildaprīkojuma nomas pakalpojumus. Visi interesanti tiek laipni aicināti iepazīties ar sistēmas darbību tīmeklī, tās adrese ir http://www.autoevo.lv

The subject of this qualification work is the computer system AutoEvo and it's technical documentation. This includes requirements specification, software design, report on test results, source code examples. Description and analysis of the organizational aspects of the project including project management, software configuration management and quality assurance have been provided as well. The work is summed up by the evaluation of labour intensity of this particular system. Computer system AutoEvo which was developed within framework of this qualification work is a commercial product whose main objective is allow the customer to offer car rental services on the Internet. All the interested persons are invited to visit the web site and get to know how the system functions.The address is: http://www.autoevo.lv
Car rental online reservation system „AutoEvo”
Keywords: Datorzinātne