Inkasācijas sistēmas uzlabošana - Mucenieks, Toms (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika veikta inkasācijas sistēmas pārrakstīšana, saglabājot esošo funkcionalitāti. Sistēma sastāv no 2 komponentēm: servera puses lietotne, kur tiek glabāta visu inkasentu dati un Windows CE portatīvā datu termināļa puses lietotne, kurā inkasents ievada datus un sinhronizē tos ar serveri. Termināļa puses lietotne, izmantojot React izstrādes ietvaru, tika pārrakstīta mobilajām ierīcēm. Šī darba mērķis ir: pārrakstīt esošo termināļa lietotni mobilajām ierīcēm (Android, iOS) atjaunot novecojušu programmatūru ieekonomēt līdzekļus, inkasācijai izmantojot darbiniekiem izdotos viedtālruņus Jaunā lietotne viedtālruņos nodrošinās iespēju sinhronizēt datus ar serveri, skenēt svītrkodus, izmantojot tālruņa kameru, kā arī inkasenti spēs tajā ievadīt nepieciešamo informāciju atskaitēm.

Within the scope of qualification work author rewrote encashment system, maintaining the same functionality. The system consists of 2 components: a server-side app for storing all data related to encashments and Windows CE portable data terminal app where the encashment person enters data and synchronizes device to the server. Terminal app was rewritten to the mobile devices by using React framework. The goal of this work is to: rewrite existing terminal app to mobile devices (Android, iOS) upgrade outdated software save money by using the company’s issued smartphones The new app for smartphones will make it possible to synchronize data with the server, to scan barcodes using phone's camera as well as people who do encashments will be able to enter the necessary information for reports.
Encashment system improvement
Keywords: Datorzinātne; viedtālrunis; inkasācijas sistēma; Windows CE; React; Android