Deju kolektīva mājaslapa - Lazdiņš, Uģis (Latvijas Universitāte, 2010)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta tīmekļa programmēšanas valodās realizēta tīmekļa vietne, kas ir deju kolektīva oficiālā mājaslapa. Vietne galvenokārt paredzēta publicitātes uzlabošanai, tā ir pielāgota interneta meklētājprogrammām, vietnē tiek publicēti foto un video materiāli, kā arī ziņas. Kolektīva iekšējās komunikācijas nodrošināšanai ir pieejams arī neliels forums.

In this document I have described web site, which is official homepage of dance group. Main aims of this site are improvement of group’s publicity and inner communication in group. Site is search engine optimized, it contains both photo and video materials as well as news and small forum.
Dance group homepage
Keywords: Datorzinātne