SIA “Furors”uzņēmējdarbība un tās attīstības perspektīvas. - Roķe, Maija (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba autors: Latvijas Universitātes, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības, studiju programmas Komercdarbības organizācija studente Maija Roķe. Kvalifikācijas darba tēma: SIA „Furors” uzņēmējdarbība un tās attīstības perspektīvas. Kvalifikācijas darba vadītāja: lektors, Mg.oec. Jānis Bisenieks. Kvalifikācijas darba atslēgas vārdi: uzņēmējdarbība, mārketings, vide, likumdošana, stratēģija, klients, attīstība, talanti. Kvalifikācijas darba mērķis: pētīt un analizēt uzņēmuma SIA „Furors” darbību, un noteikt uzņēmuma attīstības iespējas. Kvalifikācijas darba mērķa sasniegšanai izvirzītie uzdevumi: 1.Veikt teorētiskās literatūras analīzi par uzņēmējdarbību; 2.Raksturot SIA “Furors” uzņēmējdarbības vispārējo vidi; 3.Izpētīt uzņēmuma likumisko vidi; 4.Analizēt uzņēmuma personāla, mārketinga darbību un struktūru, finanšu rādītājus; 5.Veikt uzņēmuma darbinieku un klientu aptauju; 6.Izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus attīstības perspektīvai SIA “Furors” uzņēmumam. Pētījuma periods: 21.05.2019. – 21.11.2019 Kvalifikācijas darbā izmantota teorētiskā pētījumu metode, finansiālo rādītāju analīze, dokumentu, tabulu, attēlu datu apkopošana un analīze. Pētāmais jautājums: Vai izstrādājot priekšlikumus attīstības perspektīvai uzņēmumā SIA “Furors” spēs tās integrēt uzņēmējdarbībā, gūstot peļņu? Pētījuma galvenais secinājums: Atbildot uz pētāmo jautājumu, darba autors uzskata, ka piesaistot dažādu jomu profesionāļus un veidojot sadarbības, teorētiski ir iespējams uzņēmumam gūt papildus peļņu. Par to liecina jau 2018.gada esošie peļņas rezultāti. Kvalifikācijas darba struktūra: darbs sastāv no 47 lapaspusēm bez pielikumiem, 13 attēliem un 5 tabulām. Teorijas analīze balstās uz 10 zinātniskās literatūras un informācijas avotiem. Pievienoti 7 pielikumi.

Author of the qualification paper: The University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics, student of the first level professional higher education, study program Business organization Maija Roķe. The subject of the qualification paper: LLC “Furors” Business and development prospects. The supervisor of the qualification paper: lecturer, Jānis Bisenieks The key words of the qualification paper: business, marketing, environment, legislation, strategy, customer, development, talent. The aim of the qualification paper: To study and analyze the activities of LLC "Furors" and to determine its development possibilities. Tasks made to achieve the aim of the qualification job: 1.To carry out an analysis of theoretical literature on business; 2.Describe the general business environment of the “Furors” Ltd; 3.To investigate the legal environment of an undertaking; 4.Analyze the company's personnel and marketing activity and structure, financial indicators; 5.Conduct a survey of employees and customers of the company; 6.Draw conclusions and develop proposals for the development outlook for the company of “Fields” Ltd. The period of research: 21.05.2019-21.11.2019 The qualification work uses a theoretical study method, analysis of financial indicators, compilation and analysis of documents, tables, image data. Subject matter: Will the proposals for development prospects be able to integrate them into the business by profiting? The main conclusion of the study: In response to the subject, the author of the work believes that by attracting professionals from different areas and creating cooperation, it is theoretically possible for the company to make additional profits. This is reflected in the profits results already in 2018. The Structure of the qualification paper: The work consists of 47 pages without attachments, 13 pictures and 5 tables. The theory analysis is based on 10 sources of scientific literature and information. 7 attachments added
LLC “Furors” Business and development prospects.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; uzņēmējdarbība; mārketings; vide; likumdošana; klients