Mikroklimata novērtējums degvielas uzpildes staciju iekštelpās - Kaļva, Oskars (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darbā „Mikroklimata novērtējums degvielas uzpildes staciju iekštelpās” sniegts mikroklimata raksturojums degvielas uzpildes stacijās. Pētījums veikts četrās DUS: DUS Ziepniekkalns, DUS Mūkusala, DUS Vienība, DUS Ulmanis 1. Mērījumi veikti, izmantojot tiešo mērījumu metodi, organizētas atkārtotas mērījumu kampaņas, veicot vismaz 6 dienas ilgus nepārtrauktus mērījumus. Darbā izvērtētas iekštelpu un ārtelpu rādītāju saiknes (korelāciju analīze).

The bachelor work “Indoor assessment of microclimate in gas stations” provides a description of the microclimate at petrol stations. The study was carried out in four stations: Ziepniekkalns, Mūkusala, Vienība, Ulmanis 1. Measurements were made using direct measurement method, repeated measurement campaigns were carried out with continuous measurements lasting at least 6 days. In the work the links of indoor and outdoor indicators (correlation analysis) are evaluated.
Microclimate assessment in gasoline stations in indoor environment
Keywords: Vides zinātne; iekštelpu mikroklimats; degvielas uzpildes stacijas; monitorings; gaisa temperatūra; relatīvais gaisa mitrums