Svešu un viltotu maksājumu karšu izmantošanas izmeklēšana: teorētiskie un metodiskie aspekti - Berezins, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2014)
Promocijas darba "Svešu un viltotu maksājumu karšu izmeklēšana: teorētiskie un metodiskie aspekti" centrālais izpētes objekts ir divpusīgs, kuru veido noziedzīgās darbības – svešu un viltotu maksājumu karšu izmantošanas mehānisms un šāda noziedzīgu nodarījumu veida izmeklēšanas mehānisms. Uz minēto objektu likumsakarību izzināšanas rezultātu pamata autors piedāvā konkrētus ieteikumus svešu un viltotu maksājumu karšu izmantošanas izmeklēšanai. Atslēgas vārdi: svešas un viltotas maksājumu kartes, noziedzīgu nodarījumu veida mehānisms, noziedzīgu nodarījumu veida izmeklēšanas mehānisms, izmeklēšanas algoritmi, maksājumu karšu magnētiskās joslas izpēte.

The central research subject of Doctoral Thesis "Investigation of use of another person’s and counterfeit payment cards: the theoretical and methodological aspects" is two-sided and formed of the mechanism of use of another person’s and counterfeit payment cards and the mechanism for investigating such type of crime. On the basis of the results of finding out the regularities of the mentioned subjects, the author proposes specific recommendations for investigating the use of another person’s and counterfeit payment cards. Key words: another person’s and counterfeit payment cards, mechanism of a type of crime, mechanism for investigating a type of crime, investigation algorithms, examination of the magnetic stripe on payment cards.
Investigation of use of another person’s and counterfeit payment cards: the theoretical and methodological aspects
Elektroniskā versija nesatur pielikumus
Keywords: Juridiskā zinātne [LPA]; Juridiskā zinātne; Kriminālistika