New Vision algu moduļa papildinājumi priekš Microsoft Business Solutions Navision - Brūveris, Roberts (Latvijas Universitāte, 2009)
„New Vision” algu moduļa papildinājumi ir paredzēti veikalu darbinieku darba laika uzskaites automatizācijai, algas piemaksas aprēķināšanai pēc ietirgojuma un avansu norēķinu atskaites automātiskai izveidei. Papildinājumi ir izstrādāti Microsoft Business Solutions Navison C/AL vidē, balstoties uz klienta prasībām, lai atvieglotu un automatizētu algas moduļa lietošanu, uzlabotu uzņēmuma produktivitāti un kvalitāti.

„Extension of New Vision salary calculation module for Microsoft Business Solutions Navision” is designed for automation of work time accounting, salary bonus calculation from sale amount and advanced prepayment report automatic generation. Extension is developed with Microsoft Business Solutions Navision C/AL and grounded on customer requirements to make the New Vision salary calculation module easier to use, enhance quality and productivity of company.
Extension of New Vision salary calculation module for Microsoft Business Solutions Navision
Keywords: Datorzinātne