Meteoroloģiskās informācijas portāla izstrāde - Stuberovska, Liāna (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba “Meteoroloģiskās informācijas portāla izstrāde” mērķis ir aprakstīt un izstrādāt sistēmu, kas tās lietotājiem sniegtu iespēju tīmekļa vietnē novērot vairāku Latvijas pilsētu laika apstākļu izmaiņas un sakarības gada garumā. Tīmekļa vietne - meteoportāls, kas ir daļa no sistēmas, sastāv no kartes, kurā redzami dažādu Latvijas pilsētu marķieri un informācija par šī brīža laika apstākļiem konkrētajās pilsētās. Meteoportālā ir arī sadaļa

The aim of this qualification work “Weather information system” is to describe and develop a system that would enable its users to observe the changes in weather conditions in various cities in Latvia throughout the year. The website - meteoportal, which is a part of the system, consists of a map showing the markers of different cities in Latvia and information about the current weather conditions in the specific cities. The meteoportal also has a section with graphs showing differerent types of weather data in the cities over time.
Weather information system
Keywords: Datorzinātne; Kvalifikācijas darbs; Tīmekļa vietne; Meteoportāls; MVC; Laravel