Kontaktu pārvaldības lietotne FullContact - Kusiņš, Toms (Latvijas Universitāte, 2015)
FullContact ir Android lietojumprogramma, kuras mērķis ir palīdzēt cilvēkiem veidot detalizētu un sakārtotu digitālo kontaktu grāmatiņu. Programma, izmantojot FullContact lietojumprogrammas interfeisu, savieno ierakstus, kas atbilst vienai personai, atrod papildus informāciju par kontaktiem un sinhronizē visu informāciju ar servisu Google Contacts. Projekta pārvaldība un organizācija veikta pēc spējās programmatūras izstrādes metodes. Lietotne veidota Android satvarā, Java un C programmēšanas valodās, izmantojot XML saskarņu un metadatu definēšanai.

FullContact is an application for Android with a goal to help people create a detailed and clean digital address book. The software using the FullContact API merges duplicate entries that describe a single person, finds extra information about contacts and synchronizes everything with Google Contacts. Project is organized using the agile programming methodology. The application is made in the Android framework using Java and C programming languages and XML to define user interfaces and various metadata.
Contact management application FullContact
Keywords: Datorzinātne; kontaktu pārvaldība; agile; Java; Android