Fotoattēla, kā autora darba, aizsardzība digitālajā vidē. - Dalbiņa, Zane (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darbs “Fotoattēla, kā autora darba, aizsardzība digitālajā vidē” sniedz ieskatu autortiesību subjekta un objekta raksturojumā, izpēta fotoattēla aizsardzības veidus digitālā vidē un personas datu aizsardzības faktorus. Darba kopsavilkumā tiek sniegti autores secinājumi par būtiskākajām problēmām ar kurām saskaras autortiesību subjekts, kā arī par iespējamiem grozījumiem Autortiesību likumā, tā pilnveidošanai.

The Bachelor's thesis “Protection of a photo as an author’s work in a digital environment” gives an insight into the characteristics of the copyright holder and object, studies the types of photo protection in the digital environment and personal data protection factors. The summary of the work contains with the author's conclusions on the most significant problems faced by the copyright subject, as well as on possible amendments to the Copyright Law and it’s improvement.
Protection of a photo as an author's work in a digital environment.
Keywords: Juridiskā zinātne; fotoattēls; autortiesību objekts; autortiesību subjekts; digitālā vide; sociālie tīkli