Mājaslapa ziedojumu projektu līdzekļu vākšanai - Lapiņš, Oskars (Latvijas Universitāte, 2015)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sistēmu labdarības projektu ziedojumu vākšanai. Sistēma būs tīmekļa bāzēta un tai varēs piekļūt no jebkuras tīmekļa pārlūkprogrammas. Sistēma būs paredzēta vienkāršai labdarības projektu un to ziedojumu informācijas attēlošanai, rediģēšanai, dzēšanai un uzkrāšanai. Publiskie sistēmas lietotāji varēs ērti apskatīt visu informāciju par labdarības projektiem, t.i., to aprakstu, ziedotās summas, novadus, ziedojumu skaitus, kopējo ziedojumu skaitu, kā arī varēs ērti iesniegt savas idejas jauniem labdarības projektiem. Administratori varēs ērti pievienot, mainīt un dzēst visu šo informāciju sistēmā, kā arī pievienot un dzēst administratorus un apskatīt un dzēst publisko lietotāju ieteikumus.

The aim of this qualification work is to build a system for charity projects fundraising purposes. This system will be server based and it will be accessible via any web-browser. The system will be used to easily display, edit, delete and collect information about charity projects and their donations. Public system users will be able to view all the information about charity projects, e.g. the descriptions, regions of the project, donated money, the amount of donations, as well as submit a suggestion for new charity project. Administrators will be able to easily add, edit and delete all the public information as well as add and delete other administrators and view and delete public suggestions.
Website for charity project fundraising
Keywords: Datorzinātne; ZLV; labdarības projekti; ziedojumi; Laravel 5; tīmekļa vietne