Pasūtījumu pārvaldības sistēma - Grigorjevs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2019)
Pasūtījumu pārvaldības sistēma ir publiska tiešsaistes sistēma, kas ļauj uzņēmumu (tipiski e-veikalu) klientiem ērti noformēt un pašiem uzņēmumiem saņemt pasūtījumus uz pakalpojumiem vai produktiem. Integrācija ar trešajām sistēmām ļauj izstrādāt vai izmantot trešo pušu lietotnes sistēmas lietošanai un/vai pārvaldībai. Sistēma ļauj klientiem noformēt jaunus pasūtījumus, atsekot esošo pasūtījumu statusus, kā arī uzņēmumiem pārvaldīt ienākošos pasūtījumus.

Order management system is a public online system, which allows businesses (typically e-stores) to receive orders for products or services. Integration with third-party systems enables any third-party applications like warehouse systems to be used with the system for automatic actions, like warehouse refills. Order management system allows individuals to conduct orders, track existing orders and their statuses, and lets businesses handling incoming orders.
Order management system
Keywords: Datorzinātne; Pasūtījumi; pārvaldība; Laravel; Bootstrap; PHPUnit