Dziru dzeesmas [Dzīru dziesmas] - (:unkn) unknown (Plates E., 1888)
Dzīru dziesmas vienbalsīgai un daudzbalsīgai dziedāšanai ar tekstu, notīm un tikai teksts.
Dzīru dziesmas
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; kori; tautasdziesmas, latviešu; populārā mūzika. Latvija