Sociālo tīklu programmatūras izstrādes metožu analīze - Miščenko-Slatenkovs, Staņislavs (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbs ir veltīts sociālo tīklu attīstības un izstrādes veiksmīguma izpētei. Darbā ir dots sociālo tīklu rašanas vēsturiskais apskats, ir izanalizētas un salīdzinātas sociālo tīklu izstrādāšanas metodes, kā arī ir noteikta efektīvākā izstrādes metodoloģija. Balstoties uz autora profesionālo pieredzi sociālo tīklu jomā ir izanalizēta kvalitātes un izpildes kontrole.

This paper investigates the successfulness of social networks' development. The historical review of social networks' appearance is provided in the work and their development methods are analysed and compared. Moreover, the most effective development methodology is defined. Basing on author's professional experience in the sphere of the social networks, quality control and implementation are analysed.
The analysis of different methods of social networks software’s development
Keywords: Datorzinātne