Pilsonis 31 stundā. Mediji un propaganda. Mācību resursi - Helmane, Ineta; Šūmane, Ilze (Latvijas Universitāte Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, 2020)
1. NODARBĪBA Temats: Mediji un propaganda Problēma: Vai es dzīvoju informācijas burbulī? EKONOMIKA: konkurence ĒTIKA: mūsdienu informācijas sabiedrība PILSONĪBA: plašsaziņas līdzekļu ietekme uz cilvēku 2. NODARBĪBA Temats: Mediji un propaganda Problēma: Vai mūsu valstī ir vārda brīvība? EKONOMIKA: vara un sabiedrība ĒTIKA: patiesība un viedoklis PILSONĪBA: preses / vārda brīvības būtība 3. NODARBĪBA Temats: Mediji un propaganda Problēma: Kā atpazīt propagandu? EKONOMIKA: starptautiskā konkurence ĒTIKA: attieksme pret populāro kultūru PILSONĪBA: neatkarīgu plašsaziņas līdzekļu loma, nacionālā drošība, pilsoniskā pretestība
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Informācija; Mediji; Propaganda