Tirdzniecības atļauju izsniegšanas informācijas sistēmas projekta realizācija Rīgas domē - Bučinska, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarba tēmas nosaukums ir „Tirdzniecības atļauju izsniegšanas informācijas sistēmas projekta realizācija Rīgas domē”. Organizācijām, kas izmanto projektu vadību kā rīku savu mērķu sasniegšanai, ir būtiski, lai izvēlētā projektu vadības sistēma sekmētu organizācijas mērķu efektīvāku sasniegšanu. Diplomdarba izpētes daļā tiek analizētas IT projektu vadības metodes, ar mērķi praktiskajā daļā novērtēt to ar Tirdzniecības atļauju izsniegšanas informācijas sistēmas projekta realizāciju Rīgas domē. Darba izstrādes rezultātā ir apkopoti secinājumi un izstrādāti konkrēti priekšlikumi tirdzniecības atļauju izsniegšanas informācijas sistēmas projekta efektivitātes uzlabošanai. Diplomdarbs sastāv no ievada, trīs nodaļām ar apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem un pielikumiem. Diplomdarba apjoms ir 74 lappuses, 7 tabulas, 11 attēli, 5 pielikumi un 48 literārie avoti. Atslēgas vārdi: IT projektu vadība, tirdzniecības atļaujas, informācijas sistēma, Rīgas domes Informāciju tehnoloģiju centrs.

The title of a thesis subject is “Marketing-authorization information system realization in Riga City council”. For organizations, which are using project management as a tool to achieve its objectives, it is essential that the selected project management system facilitate the achievement of organizational goals more effectively. In the research part of the study are analyzed IT project management techniques in order to evaluate the importance of them in practical part about marketing authorization information systems project in the Riga City Council. The research findings were summarized and drawn up concrete proposals to improve efficiency of marketing-authorization information system project. Thesis consists of an introduction, three chapters with subchapters, conclusions, proposals and attachments. Diploma volume is 74 pages, 7 tables, 11 images, 5 appendices and 48 literary sources. Key words: IT project management, marketing authorization, information system, Riga city council Information Technology centre.
Marketing-authorization information system realization in Riga City council
Keywords: Vadībzinātne