Microsoft 365 Business Basic uzstādīšana un konfigurācija nelielam birojam - Linde, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba mērķis ir uzstādīt un konfigurēt uzņēmuma nelielam birojam Microsoft piedāvāto IT risinājumu biznesam Microsoft 365. Uzstādīšana notiek, ņemot vērā gan pieejamās birojā iekārtas un to operētājsistēmas, gan arī pašu darbinieku ierīces (BYOD), kā arī ievērojot biroja mūsdienīgas prasības, vajadzības un nepieciešamo datu aizsardzību. Uzņēmumam tiek izveidots domēns e-pasta izmantošanai. Uzstādīšanas laikā tiek apskatītas piedāvātās paketes funkcijas. Darbā tiek izmantota 30-dienu bezmaksas Microsoft 365 Business Basic izmēģinājuma versija, kas tiek uzstādīta gan virtuālā vidē (uz Oracle VirtualBox), gan uz Android iekārtas.

The purpose of the qualification work is to install and configure the IT solution for business Microsoft 365 offered by Microsoft for the small sized companies. The installation considers both the devices and their operating systems available, as well as the employees' own devices (BYOD), as well as considering the offices modern requirements, needs and necessary data protection. The company registers a domain for email use. During installation, all features of the offered package are reviewed. The work uses a 30-day free trial version of Microsoft 365 Business Basic, which is installed on multiple devices (Oracle VirtualBox virtual machines and Android).
Installation and configuration of Microsoft 365 Business Basic for a small office
Keywords: Datorzinātne; Microsoft 365; birojs; mākoņglabātuve; domēns