Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas un tās limitu attīstības analīze Latvijā - Goldmane, Madara (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas un tās limitu attīstības analīze Latvijā. Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātajā apdrošināšanā nepieciešami vairāki uzlabojumi, kas galvenokārt saistās ar paša produkta pilnveidošanu un apdrošināto izpratnes pilnveidošanu šajā apdrošināšanā. Bakalaura darba mērķis ir uz sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas Latvijas tirgus analīzi, izstrādāt priekšlikumus šīs apdrošināšanas pilnveidošanai. Šī mērķa sasniegšanai jāveic uzdevumi, kas saistīti ar vispārīgo teorētisko apdrošināšanas būtības apskati, kā arī ar sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas būtības raksturojumu un apdrošināšanas tirgus darbības analīzi. Bakalaura darbā ir 69 lapas puses, bez pielikumiem. Darbā ievietotas 13 tabulas, 4 attēli un divi pielikumi.

Bachelor thesis is Compulsory motor third party liability insurance and limits on compensation development analysis in Latvia. Compulsory motor third party liability insurance needs to be improved, primarily related on product development and insured person understanding this insurance. Bachelor's objective is to make recommendations for the improvement of insurance which are based on the motor third party liability insurance Latvian market analysis. To achieve this goal, there is a need to do tasks related to the overall theoretical insurance examination, as well as the motor third party liability insurance nature and characteristics and on the analysis of the insurance market. Bachelor contains of 69 pages, excluding appendix, There are 13 tables, 4 figures and two appendices.
Compulsory motor third party liability insurance and limits on compensation development analysis in Latvia
Keywords: Ekonomika