Tīmekļa lietotne sudoku mīklu risināšanai - Šadinovs, Reinis (Latvijas Universitāte, 2019)
Sudoku mīklu risināšanas lietotne “Sudoku App” ir tīmeklī bāzēta programmatūra, kas ļauj nereģistrētiem un reģistrētiem lietotājiem risināt sudoku, kā arī, reģistrētiem lietotājiem, saglabāt savu risinājumu vēsturi ar to atrisināšanai patērēto laiku, turpināt jau iepriekš iesāktās mīklas un apskatīt primitīvu statistiku par lietotāja risinātajām sudoku mīklām. Vietnes izstrāde veikta pēc Kanban spējās izstrādes ietvara. Programmatūra izmanto NodeJS tehnoloģiju ar express bibliotēku aizmugursistēmas izstrādē, un ReactJS tehnoloģiju lietotāja saskarnes izstrādē.

Sudoku solving application “Sudoku App” is application based in web which lets registered and unregistered users to solve sudokus in different difficulty settings. Registered users also have an additional functionality such as automatic history saving for solved and started sudokus with time counter as well as continue to solve already started sudokus and look at simple statistics about their solved sudoku puzzles. Development of application was done after Kanban framework of agile software development. Application uses NodeJs Javascript runtime with express library for server side development and ReactJs library for user interface development.
Web application for solving sudoku puzzles
Keywords: Datorzinātne; Sudoku; Javascript; ReactJS; NodeJS; MongoDB