Krājumu uzskaites pilnveidošana kokapstrādes uzņēmumā - Fūrmane, Mudīte (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darba mērķis ir izpētīt izmaksu uzskaiti kokapstrādes uzņēmumā pašizmaksas aprēķināšanai novērtējot krājumus un gatavo produktu gada pārskata vajadzībām, un atklāt pozitīvos momentus un nepilnības un izstrādāt priekšlikumus izmaksu uzskaites sistēmas pilnveidošanai. Maģistra darbs izstrādāts latviešu valodā un ietver 11 tabulas, 10 attēlus, 8 formulas un 4 pielikumus. Darba apjoms ir 78 lapas. Atslēgvārdi: kokapstrādes uzņēmums, krājumi, pašizmaksa, mežizstrāde.

A master's degree work purpose is to probe payment take into account in a timber enterprise a prime price calculation value supplies and year of the ready products review necessities, and the positive moments and imperfections are opened and to produce suggestions account of payments system improvement. Master's degree work is produced in Latvian and contains 11 tables, 10 images, 8 formulas and 4 appendixes. A work volume is 78 sheets. Keywords: timber enterprise, supplies, prime price, forest expoitation.
Development of Stock Accountancy in a Woodworking Enterprise
Keywords: Ekonomika