Globālās pozicionēšanas datu savākšanas, apstrādāšanas un attēlošanas sistēma - Ginters, Raivis (Latvijas Universitāte, 2016)
Globālās pozicionēšanas datu savākšanas, apstrādāšanas un attēlošanas sistēma ir reālā laika tiešsaites sistēma, kas sniedz iespēju sistēmas lietotājiem sekot līdzi savu transportlīdzekļu atrašanās vietai, kā arī saņemt atskaites par transportlīdzekļu veiktajiem maršrutiem konkrētā laika periodā. Patreizējā uzņēmuma sistēma nav pietiekoši stabila, tādēļ, ir nepieciešams sistēmu pārveidot, lai tā spētu pilnvērtīgi pildīt savu uzdevumu.

Global positioning data collection, processing and display system is realtime online system, which provides the ability to keep track of vehicles location as well download report on the routes taken by vehicle in a specific time period. Current system is not as stable as should, so its necessary to rework the system.
Global positioning data collection, processing and display system
Keywords: Datorzinātne; GPS; navigācija; Meteor; NodeJS