Maršruta plānošanas risinājums MS Dynamics Ax sistēmā - Mežzīle, Andris (Latvijas Universitāte, 2012)
Maršrutu plānošanas pielāgojums MS Dynamics Ax sistēmā paredzēts loģistikas uzņēmumiem, lai atvieglotu transporta speciālista darbu veicot ikdienas maršrutu izveidi, kārtošanu un braukšanas ceļa optimizāciju. Sistēma veidota veicot integrāciju ar Dynamics Ax standarta noliktavas pārvaldības moduli, lai izvairītos no datu dublēšanas un nodrošinātu vienotu, ērtu vidi gala lietotājam. Lai veiktu braukšanas ceļa optimizāciju un maršruta grafisku attēlojumu kartē, tiek izmantota JS Baltija karte, ar kuru izveidota integrācija, izmantojot JS Baltija izstrādāto ActiveX kontroli. Atslēgvārdi: Maršrutu plānošana, maršruta optimizācija, MS Dynamics Ax sistēmas pielāgojums, integrācija ar JS Baltija.

The route planning adjustment for Dynamics Ax system is intended for logistic companies to be able to facilitate the work of transportation specialist in carrying out of daily routes, handling and routes optimization. The system is developed through integration with Dynamics Ax standard warehouse management module, to avoid data duplication and ensure consistent, comfortable environment for the end user. JS Baltic’s map is used for the purpose of optimization of the driving routes and graphic representations them on a map, which is integrated using an ActiveX control developed by the Baltic JS. Keywords: Route planning, route optimization, MS Dynamics Ax customization, integration with JS Baltija
Route planning solution in MS Dynamics Ax system
Keywords: Datorzinātne