SIA "Lagra" finansiālā stāvokļa analīze un novērtējums - Baumane, Sanda (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir SIA „LAGRA” finansiālās stāvokļa analīze un novērtējums. Diplomdarba mērķis ir novērtēt SIA „LAGRA” finansiālo stāvokli un izstrādāt priekšlikumus finansiālās situācijas uzlabošanai. Diplomdarbā ir aprakstīti finanšu analīzes teorētiskie aspekti un analizēta SIA „LAGRA” finansiālā darbība. Pētījuma periods ir no 2008.gada līdz 2011.gadam. Diplomdarbs sastāv no divām nodaļām, nobeigumā ir izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Diplomdarba apjoms ir 62 lapaspuses un tajā ietverti 2 pielikumi, 14 tabulas, 6 attēli un 18 formulas. Atslēgvārdi: finanšu analīze, likviditāte, maksātspēja, rentabilitāte.

The topic of the diploma thesis is the analysis and evaluation of the financial situation of LAGRA Ltd. The aim of the diploma thesis is to evaluate the financial situation of LAGRA Ltd. and put forward propositions about financial improvements. The diploma thesis describes the theoretical aspects of financial analysis, and analyses the financial operation of LAGRA Ltd. The research period is from 2008 till 2011. The diploma thesis consists of two chapters, the final part of the thesis presents conclusions and propositions about financial improvements. The volume of the thesis is 62 pages: it includes 2 Annexes, 14 charts, 6 images, and 18 formulas. Key words: financial analysis, liquidity, solvency, profitability.
Lagra Ltd finansial analysis and estimation
Keywords: Ekonomika