Datortīkla paplašināšana - Krēsliņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2007)
Datortīkla paplašināšana sevī ietver gan tā plānošanu, gan arī fizisko ievilkšanu un izveidošanu. Mērķis ir dotajam tīklam pievienot vēl darba stacijas, lai vairotu darba efektivitāti un ātrumu. Rezultātā ieguvu pieredzi datortīkla izpētē un paplašināšanā.

Computer network includes in it self planning, physical retraction and upbuilding. The Goal is to attach more computers to the given workstation, to enhance job effectivity and speed. The result was, that I acquired experience in network trial and enlargment.
Computer network expansion
Keywords: Datorzinātne