Aptieku zīmolu komunikācija sociālajā medijā Facebook.com - BENU aptiekas, Euro aptiekas un Mēness aptiekas gadījuma analīze - Bankovska, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darba ‘’Aptieku zīmolu komunikācija sociālajā medijā Facebook.com - Benu aptieka, Euro aptieka, Mēness aptiekas gadījuma analīze’’ mērķis ir apzināt aptieku zīmolu sociālo tīklu profilu piedāvāto komunikācijas saturu un novērtēt, kā to vērtē aptieku lapu sekotāji. Darba pirmā daļā, teorētiskās literatūras apkopojumā ietilpst jēdziena skaidrojums un definīcijas apkopojums par zīmolu un zīmola komunikāciju, sociālajiem medijiem, satura mārketingu un par patērētājiem. Kursa darba otrajā daļā- metodoloģija, tiek apskatīta literatūra par kvalitatīvās pētniecības metodēm – daļēji strukturētu interviju un anketēšanu, kā arī kvalitatīvās pētniecības metodi – kvantitatīvo kontentanalīzi. Noslēgumā- empīriskā daļa, kurā tiek apkopoti iegūtie rezultāti un izdarīti secinājumi. Atslēgas vārdi: Aptieka, Facebook.com, komunikācija, sociālie mediji, Benu aptieka, Euro aptieka, Mēness aptieka.

The main goal of Bachelor’s thesis “Communication of pharmacy brands in social media Facebook.com: BENU aptieka, Euro aptieka, Mēness aptieka case study analysis” is to determine what kind of content is being presented by pharmacy brands in their social media page and to evaluate this content from page’s follower’s perspective. The first part of thesis is the summary of theoretical literature, it contains explanation of the main concept and summary of the definition regarding brand, brand communication social media, content marketing and consumers. The second part of thesis contains the methodology, literature overview about qualitative research methods - partly structured interview and questionnaire as well as quantitative research method - quantitative content analysis. Thesis is concluded with empirical section in which the obtained results and final conclusions have been summarized. Keywords: pharmacy, Facebook.com, communication, social media, Benu aptieka, Euro aptieka, Mēness aptieka.
Communication of pharmacy brands in social media Facebook.com: BENU aptieka, Euro aptieka, Mēness aptieka case study analysis
Keywords: Komunikācijas zinātne; Aptieka; Facebook.com; komunikācija; sociālie mediji; Benu aptieka