Preču un pakalpojumu atlaižu piedāvājumu mājaslapa „MeklētAtlaides” - Raudive, Artis (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darbs ar nosaukumu Preču un pakalpojumu atlaižu piedāvājumu mājaslapa „MekletAtlaides” - produkcijas reklamēšānas mājaslapa, kur uzņēmumi, kas ražo/pārdod dažādu kategoriju preces, var tās popularizēt, publicējot reklāmas savām precēm/preču grupām. Savukārt lietotāji tās var apskatīt, saglabāt vajadzīgās, kā arī uzzināt, kur, cik ilgi būs pieejama prece ar norādīto reklāmu. Reģistrēties sistēmā varēs kā pircējs, reklāmas publicētājs, uzņēmuma vadītājs(ar sistēmas administratora palīdzību). Reklāmas mājaslapu var apskatīt arī nereģistrēti lietotāji Mājaslapa nenodrošina preču pārdošanu internetā, tā nodrošina tikai to reklamēšanu un iespēju pāriet uz ražotāja mājaslapu.

Qualification paper with the name of Goods and services discount offer website " Search Discounts" - production advertising website, where companies that produce / sell various categories of goods, they may promote the publication of advertising for its products / product groups. In turn, users can view, save necessary, as well as to know where, how long the product will be available with a given ad. Register as a buyer will be able to, advertising publisher, head of the company (with the help of the system administrator). Promotional website can also view unregistered user's website does not provide the sale of goods on the Internet, it provides only the advertising and the opportunity to move on to the manufacturer's website.
Goods and services discount offer website "Search Discounts"
Keywords: Datorzinātne; Reklamas publicēšanas mājaslapa; PHP; Reklāmas katalogs; Droša datu validācija