Defekti optiskos stiklos - Latvijas Universitāte. Cietvielu fizikas institūts (Latvijas Universitāte, 1992)
Izdevumā ievietoti raksti par pašvlelas un plejaukumu defektu ģenerācijas mehānismiem un struktūru optiskajos stiklos.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Cietvielu fizika; Optiskie stikli; Optika; Spektroskopija; Optical glasses; Spectroscopy