SIA "Baltijas tirgotava" grāmatvedības uzskaites politikas pilnveidošana - Aleksejeva, Anna (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darba tēma ir „SIA „Baltijas tirgotava” grāmatvedības uzskaites politikas pilnveidošana”. Darba mērķis ir: izpētīt mazumtirdzniecības uzņēmuma grāmatvedības uzskaites īpatnības un izstrādāt priekšlikumus grāmatvedības uzskaites politikas pilnveidošanai nepārkāpjot spēkā esošās likumdošanas prasības un uzņēmējdarbības ētiku. Darbs sastāv no 2 daļām: grāmatvedības uzskaites teorētiskie aspekti; un uzņēmuma SIA „Baltijas tirgotava” grāmatvedības darba organizācija, uzskaites politikas novērtēšana un pilnveidošana. Maģistra darba apjoms ir 82 lappuses, darbā ir ietverti 1 attēls, 5 tabulas un 2 pielikumi. Atslēgvārdi: grāmatvedības politika; uzskaites sistēma.

The thesis of master work is „Improvement of company „Baltijas tirgotava” accountancy politics (accounting control system)” was written with the aim to study the retail companys accountancy special features to work out suggestions for improving accountancy system according to the legislation requirements and entrepreneurs ethics. The thesis consists of 2 parts: theoretical aspects of accountancy; and Organization of accountancy work and assessment of the accounting system of company „Baltijas tirgotava”. The thesis consists of 82 pages, 1 picture, 5 tables, 2 appendixes. Keywords: accounting politics, accounting system.
Improvement of company "Baltijas tirgotava" accountancy politics
Keywords: Ekonomika