Latvijas valsts privātsaimniecisko uzņēmumu loma valsts finansēs un tautsaimniecībā: konkursa darbs - (:unkn) unknown (My University, 1932)
Konkursa darba autors nav uzrādīts. Teksts lasāms rokrakstā.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Uznēmējdarbība Latvijā - vēsture; Valsts uzņēmumi; Valsts finanses; Valsts uzņēmumi - Latvija; Finance, Public; Government enterprises - Latvia; Latvijas tautsaimniecība