Atgriezeniskas saites formas ieviešana eksistējošā web-lietotnē - Dubovska, Rita (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika paplašināta eksistējošā web-lietotne ar jaunu sistēmu – lietotāju atgriezeniskas saites sistēmu. Šīs sistēmas galvenais mērķis ir lietotāju pieredzes uzlabošana, izmantojot web-lietotni. Sistēma dod iespēju lietotājiem izteikt savu viedokli par piedāvātajiem servisiem un pakalpojumiem. Savukārt administratoriem sistēma dod iespēju pārvaldīt atgriezeniskas saites formas jautājumus un apskatīt lietotāju aizpildītas formas, lai veiktu atbilstošus uzlabojumus un korekcijas sistēmā kopējai lietotāju pieredzes uzlabošanai.

Within the scope of the qualification work the existing web-application was expanded by adding a user feedback system to it. The main goal of this expansion is to improve user experience using the web-application. User feedback system gives a possibility for users to express their opinion about services provided by the web-application. This system also allows administrators of the web-application to manage feedback forms and make corrections to the system to improve user experience while using the application.
Introduction of a feedback form in an existing web-application
Keywords: Datorzinātne; atgriezeniskas saites forma; web-lietotne; programmatūras prasību specifikācija; programmatūras projektējuma apraksts