SIA "Aldona" darba samaksas uzskaite - Ņefjodova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarbs „SIA „Aldona” darba samaksas uzskaite”. Darba mērķis ir izpētīt darba samaksas un nodokļu raksturojumu, aprēķināšanu, uzskaiti konkrētēja uzņēmuma un minēt piemērus. Izvirzīto uzdevumu atrisināšanai darbs sadalīts divās daļās. Pirmā daļa satur uzskaites un analīzes teorētiskos pamatus, sīkāk, normatīvo regulēšanu, darba samaksas sistēmas veidus un formas. Otrā nodaļā tiek izskatīti praksē pielietojamie darba samaksas uzskaites paņēmieni analizējamā uzņēmumā. Diplomdarba nobeiguma daļā izdarīti secinajumi un sniegti priekšlikumi, lai novērstu nepilnības darba samaksas SIA „Aldona” azskaitē. Diplomdarba apjoms 67 lapas. Tas ir papildināts ar 15 tabulām, kā arī darbam ir pievienoti 7 pielikumi.

Diploma paper "Ltd. "Aldona" wages accounting". The purpose is to investigate the characteristic of wage and taxes, calculation, accounting in certain company and to give the examples. To resolve mentioned task diploma paper is divided in two parts. The first part contains the theoretical base of accounting and analysis, directly, laws and regulations, types and forms of wage system. In the second part the methods of wage accounting applied into practice of certain company are considered. In final part of diploma paper the conclusions and proposals are given to prevent gaps in Ltd. "Aldona" wages accounting. Diploma paper consists of 67 pages. It contains 15 tables, as well as 7 appendixes.
Ltd "Aldona wages accounting
Keywords: Ekonomika