Likkumu-grahmata par Kursemmes semneekeem, us pawehleschanu tahs wissaugstaki eezeltas Kommissiones par eeweschanu scho likkumu latweeschu wallodā pahrtulkota [Likumu grāmata par Kurzemes zemniekiem, uz pavēlešanu tās vissaugstāki ieceltas Kommissiones par ievešanu šo likumu latviešu valodā pārtulkota] - (:unkn) unknown (Steffenhagens un dēls, 1818)
Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 995. Pieejams tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Zemnieki. Tiesiskais statuss, tiesības utt. Latvija. Kurzeme; Dzimtcilvēki. Atbrīvošana. Latvija. Kurzeme; Tiesas. Latvija. Kurzeme