J. Vītiņa novērojumi Liepājas Glūdas dzelzceļa izrakumos - Vītiņš, Jānis (My University, 1929)
Saturs: I. Reljefs un ieži II. Galvenie augšņu veidi III. Tuvākie darbi zemkopības pacelšanā apskatītā apvidū IV. Galvenie slēdzieni
Novērojumi Liepājas Glūdas dzelzceļa izrakumos
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Ģeoloģija; Glaciālie nogulumi; Nogulumieži; Augsnes; Rocks; Soils