Vilīzija loka artēriju anatomiskās variācijas pacientiem izmeklētiem ar datortomogrāfijas angiogrāfiju - Smirnovs, Ruslans (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir Vilīzija loka konfigurācijas anatomisko variāciju prevalences novērtēšana un salīdzināšana ar iepriekšējiem pētījumiem. Vilīzija loka anatomisko variāciju sakarības, ar vecumu, dzimumu un galvas smadzeņu infarktiem, pētīšana.

The aim of the current study is to evaluate the prevalence variations in the configuration of the circle of Willis and the comparison to previous studies. Circle of Willis correlation with age, sex and insults.
Circulus Willis artery anatomy variations based an computer tomography angiography data
Keywords: Medicīna