Projekts Sportistu rekrutēšanas mājas lapas "Show Your Talent" izveidošana un attīstīšana - Rauza, Edgars (Latvijas Universitāte, 2014)
Projekta ideja ir izveidot sportistu rekrutēšanas mājas lapu „Show Your Talent”. Izveidotās interneta vietnes lietotājiem tiks piedāvāta iespēja izveidot savu sportista (treneru vai sporta klubu pārstāvju) profilus, pievienot labāko momentu video materiālus, kā arī nodrošināt virtuālo komunikāciju starp treneriem un daţāda līmeľa sportistiem. Papildus šiem pakalpojumiem mājas lapas lietotājiem tiks piedāvāta iespēja izmantot interneta vietnē ievietoto datu bāzi, kurā tiks ievietota plaša informācija par ASV, Lielbritānijas un citu valstu universitātēm, kā arī Eiropas Savienības valstu sporta klubiem. Ienākumus ir plānots veidot no četriem avotiem: maksas iekasēšanu par mājas lapas pakalpojumu lietošanu, reklāmas baneru izvietošanu mājas lapā, sporta aģenta pakalpojumiem un profesionālu video operatoru pakalpojumu piesaistīšanu.

The project idea is to create an athlete recruiting website “Show Your Talent”. Website’s users will have the opportunity to create their own athlete (coach or sports club representative) profiles, add video highlights, as well as virtually connect coaches and athletes. In addition to these services, website users will be offered the opportunity to use internal data base, where wide information will be stored about the United States, Great Britain and other universities, as well as European Union country sports clubs. Income is expected to be generated from four sources: charging for website service usage, placement of banner advertisements on the webpage, sport agent services and commission fees for professional video operator referral.
Project Athlete Recruiting Website "Show Your Talent" Establishment and Development
Keywords: Finanses un kredīts