A/S "Grindex" finanšu analīze - Vanaga, Justīne (Latvijas Universitāte, 2014)
Diplomdarba temats ir „A/S Grindex finansu analīze”. Darbs veidots no divām daļām.No praktiskās un teorētiskās daļas.Teorētiskajā darba daļā ir aplūkots finansu analīze no teorētiskā aspekta, kā arī finansu analīzes mērķis, tā būtība, lietotāji un uzdevumi, gada pārskata svarīgums finansu analīzē, finansu pārskatu vertikālā un horizontālā analīze, finansu rādītāju analīze un bankrota analīze.Darba praktiskajā daļā autore pamatojoties uz teorētiskās daļas, veica uzņēmuma „A/S Grindex” bilances un peļņas vai zaudējuma analīzi par 2009., 2010., 2011., un 2012. gadu, deva savus secinājumus par uzņēmuma finansu stāvokli kā arī mēģināja noteikt to pārmaiņu iemeslus.Diplomdarba apjoms ir 64 lapaspuses, tajā ietilpst 27 tabulas, 1 attēls un 16 formulām, kā arī no 6 pielikumiem.Diplomdarba izstrādei izmantoti 13 literatūras un informācijas avoti.Darbam ir teorētiskā un praktiskā vērtība. -

Diploma thesis topic is "A / S GRINDEX financial analysis." Work composed of two parts. From the practical and theoretical parts. The theoretical part of the work deals with financial analysis from a theoretical point of view, as well as financial analysis purpose, the nature of the users and tasks, the importance of financial reporting analysis, financial statements vertical and horizontal analysis of financial ratio analysis and failure analysis. The practical part of the author on the basis of the theoretical part, the company took the “A / S GRINDEX”balance sheets and profit and loss analysis of the 2009th, 2010th, 2011th and 2012. Gave its findings on the company's financial condition and tried to fix it reasons for the change. Diploma thesis amounts to 64 pages, it includes 27 tables, 1 figure and 16 formulas, and 6 appendices. Diploma work 13 used literature and sources of information for work is a theoretical and practical value.
"Grindex" finanses analysis
Keywords: Ekonomika