Internet maksājumu reģistrācijas sistēmas izstrāde, izmantojot atklātā pirmkoda tehnoloģijas - Maruškins, Igors (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba pirmajā nodaļā ir aprakstītas atklātā pirmkoda populārās bezmaksas tehnoloģijas un rīki. Darbā ir salīdzināti piedāvātie atklātā pirmkoda bezmaksas risinājumi ar citiem bezmaksas, kā arī komerciālajiem risinājumiem. Apskatītie rīki un tehnoloģijas tiek analizēti, novērtēti un secināti to priekšrocības un trūkumi. Bakalaura darba otrajā nodaļā aprakstītā maksājumu reģistrācijas sistēma, kura ir izstrādāta, izmantojot tikai pirmajā nodaļā aprakstītu bezmaksas atklātā pirmkoda programmatūru, tehnoloģijas un rīkus.

The bachelor's first chapter describes the popular free open-source technologies and tools. This work compares free offered open-source solutions with other free solutions, as well as commercial solutions. Constitute tools and technologies are analyzed, evaluated and deduced their advantages and disadvantages. Bachelor's second chapter describes the payment registration system, which has been developed using only free open source software technologies and tools described in the first chapter describing.
Internet payment registration system development using open source technologies
Keywords: Datorzinātne