Mēbeļu ražošanas uzņēmuma mājaslapa - Verhovičs, Vitālijs (Latvijas Universitāte, 2023)
Šis dokuments ir Datorzinātņu bakalaura studiju programmas un pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas "Programmēšana un datortīklu administrēšana" ietvaros izstrādāta projekta “Mēbeļu ražošanas uzņēmuma mājaslapa” dokumentācija. Vivatels ir mēbeļu ražošanas uzņēmums, kas izgatavo kāpnes, logus, durvis, virtuves un citas mēbeles pēc pasūtījuma. Uzņēmumam ir nepieciešams izveidot jaunu informatīvu mājas lapu, kurā būtu apskatāma informācija par kompāniju, kā arī jau paveikto darbu galerija. Mājas lapa izstrādāta, izmantojot HTML, CSS un Javascript.

This document provides documentation for the project “Furniture manufacturer website”, which was developed within the University of Latvia, Faculty of Computing, Computer Science bachelor’s and “Programming and systems administration” the first level of professional higher education study programs. Vivatels is a local furniture manufacturer which produces custom stairs, windows, doors, kitchens and other furniture. This company needs an informative website with a gallery module to look over already produced furniture. The website developed using HTML, CSS and Javascript.
Furniture manufacturer website
Keywords: Datorzinātne; Vivatels; mājaslapa; kvalifikācijas darbs; mēbeļu ražošana