Tīmekļa lietojumprogrammatūra elektroniskai tirdzniecībai tiešsaistē - Folkmanis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2014)
“Tīmekļa lietojumprogrammatūra elektroniskai tirdzniecībai tiešsaistē” ir uz tīmekļa tehnoloģijām balstīta sistēma, kas realizēta kā interneta vietne. Sistēmas lietotājiem ir iespēja apskatīt un iegādāties preces, kas sadalītas pa dažādām kategorijām. Lietotāji var veikt arī citas papildus darbības, piemēram, reģistrēties sistēmā, pievienot precēm komentārus un pārvaldīt savu iepirkumu grozu. Sistēmas administrators var pārvaldīt visu preču klāstu un citus sistēmā esošos datus, izmantojot šim nolūkam speciāli paredzētu vietnes sadaļu. Projekts realizēts pēc spējās izstrādes metodoloģijas. Programmatūras izstrādes procesā izmantots ASP.NET MVC 4 atklātā pirmkoda ietvars, programmēšanas valoda C♯ un Microsoft SQL Server datubāžu pārvaldības sistēma. Atslēgvārdi: elektroniskā tirdzniecība, interneta veikals, spējā izstrāde, ASP.NET MVC 4

“Web application software for online electronic commerce” is a system based on web technologies that is implemented as an internet site. System’s users can browse and purchase products that are divided into different categories. The users can also do other additional things, for example, add comments to products, sign up for an account and manage their shopping cart. The system’s administrator is able to manage all products and other data in the system using a special page on the site for this purpose. The project was carried out following Agile development methodology. The ASP.NET MVC 4 open source framework, C♯ programming language and Microsoft SQL Server database management system was used in the software development process. Keywords: electronic commerce, online store, Agile development, ASP.NET MVC 4
Web application software for online electronic commerce
Keywords: Datorzinātne