Satvars finanšu institūciju būtisko pārskatu pārvaldībai - Aldiņš, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2017)
Diplomdarba nosaukums ir “Satvars finanšu institūciju būtisko pārskatu pārvaldībai”. Šajā darbā tiek aplūkota pārskatu nozīme informāciju sistēmās, konkrētāk finanšu pārskati, to nozīme, uzbūve un lietojamība, kā arī autors ir dalībnieks banku informāciju sistēmu projektā DIVI grupa uzņēmumā kopš 2017. gada sākuma un balstoties uz pārskatu analīzi, autors ir izstrādājis finanšu pārskatu un pārskata satvara risinājumu kādai Latvijas finanšu institūcijai, kas ir detalizētāk aplokots šajā darbā. Diplomdarba apjoms ir 41 lappuse, tas sastāv no 6 nodaļām. Darbā izmantotas 7 tabulas un 11 attēli.

The title of this work is “Framework for relevant report management in financial institutions”. In this work the meaning of reports in infromation systems gets analyzed, more specifically financial reports, their structure and use, as author is also an employee of infromation system for banks, called DIVI group, since early 2017. Basing on analyzes of financial institution reports author also developed a solution for financial reports and report framework for some Latvian financial institution and included the solution in this work. Bachelor work consists of 41 pages, 6 chapters. The paper includes 7 tables and 11 pictures.
WFramework for relevant report managment in financial instituations
Keywords: Datorzinātne; finanšu pārskats; pārskatu satvars; pārskatu izstrāde; pārskatu satvara izstrāde